info@moniqueslichtentextiel.nl +31639032362

Zo veel mensen, zo veel wensen

P1120076

P1120076

Als er iets mooi is aan zelf gemaakte spullen, dan is het wel het unieke karakter dat elk object kan krijgen. Je begint met een patroon of idee. Maar meteen daarna ga je je eigen invulling eraan geven. Je past de kleurencombinatie aan. Je kiest een materiaal met een andere ‘look’. En niet te vergeten de afmetingen. Ook die pas je naar eigen inzicht aan.

P1120056

Waarom doe je dit eigenlijk. Waarom koop je niet gewoon de spullen die iedereen ook in de winkel koopt? Veel makkelijker en goedkoper. Maar als ik voor mezelf spreek ook veel minder creatief en eigen. Vooral wat het interieur betreft. Dan heb ik liever een tafelkleed dat aangepast is aan de rest van mijn interieur. En in de kleuren waarbij ik me lekker voel. P1110853

Helemaal mooi is het als meerdere accessoires op elkaar kunnen worden afgestemd. Omdat ze bijvoorbeeld met het zelfde materiaal of in dezelfde stijl zijn gemaakt. Het maken van de juiste keuze is dan niet altijd even makkelijk. Er is ook zo veel om uit te kiezen. Een beetje hulp is wat dat betreft altijd welkom. Als iedereen maar weet dat heel veel mogelijk is.