info@moniqueslichtentextiel.nl +31639032362

Het nieuwe shoppen.

P1080163

P1120043

Het moet er eens van komen. Een alternatief bieden voor hen die van textiel in het interieur houden. Niet dat er niets te koop is. Want dat is er wel. En nog mooi ook. Toch kom ik met iets nieuws op de proppen. In mijn atelier bied ik namelijk de mogelijkheid om unieke lampenkappen naar wens te maken.P1100287

Hoe is de werkwijze die ik hanteer;

  • De klant zoekt uit het beschikbare materiaal een lampenframe naar keuze uit.
  • Daarna wordt het textielgaren uitgezocht dat ik ga gebruiken.
  • Als laatste spreek ik met de klant de methode af die ik ga gebruiken.

Hierna ga ik pas aan de slag. Om de klant op de hoogte te houden, maak ik tijdens het werkproces foto`s zodat de klant het proces kan volgen. Als de kap klaar is, wordt deze opgestuurd. Natuurlijk kan in overleg de kap verder afgewerkt worden met snoer en armatuur.P1100251

Wat maakt deze aanpak zo bijzonder;

  • De lamp wordt gegarandeerd in Nederland gemaakt door een volwassen ambachtsvrouw met passie. Dus eerlijk.
  • De klant wordt er direct bij betrokken en heeft vanaf het begin inspraak. Dit garandeert een uniek product naar eigen smaak dat precies in het interieur past. Echt een beleving.
  • Het maakproces is milieuvriendelijk want ik gebruik lampenkappen en garen uit de recycling. Schoon en milieubewust.
  • In deze aanpak is het product niet het belangrijkste maar het maakproces. Daarom lever ik de service om het frame van een nieuwe jas te voorzien, als het resultaat niet bevalt. Het garen kan ik zelf weer recyclen. Garantie en service.

P1100207

Deze dienst kost 150 tot 200 euro. Een eerlijke prijs voor een product dat in Nederland wordt gemaakt en waar gemiddeld 2 dagen aan gewerkt wordt. Maatwerk in Nederland. Bekijk m`n werk en neem vrijblijvend contact op via deze website. Maak kennis met het nieuwe shoppen.